Black list - черный список

Ответить
zhakson
Благодарил: 6 раз

Сообщение zhakson »

boatman69 писал(а):
zhakson писал(а):08.08.19 придбав у користувача під ніком Р-О-М-А-Н(ссилка на профіль http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/me ... le&u=27962" onclick="window.open(this.href);return false;) воблер Jackall Mikey Slim,як заявляв продавець-якоби новий,з розпечатаною упаковкою,але "Заводським" хомутом,за 450 грн,що немало для даної моделі.Забрав я воблер з пошти,коли збирався на рибалку,вирішив перевірити воблер на наявність протічок,перед тим як покласти у робочу коробку,це вже скоріше традиція,бо ніколи не зустрічав подібних проблем у японців.Але тут мене чекав неприємний сюрприз-воблер напивсь води.
На слідуючий день відписав продавцю,що хочу повернути воблер назад,бо мені цей геморой не потрібен,з доставкою за мій кошт.І тут почалися відмови,що я якоби "убив воблер",про "заводський" хомут,яким був закріплений воб на етикетці(по факту шматок проволки,який може зняти а потім назад закріпити навіть інвалід),і в кінці-кінців заблокував.
Ось такая ситуація,надіюсь зможу вилікувати воблер,а от з даним індивідом справ мати не раджу.
Переписка після покупки
Изображение

Изображение

Изображение
Ну і сам проблема
Изображение
Не хочу принимать ни чью сторону,но тут вина японцев,ибо у меня Шакалы(НОВЫЕ),скажем 2 из 10 тоже пили воду.Щекотливая ситуация,вроде никто и не виноват,но в магазин после купания воблер у вас точно бы не приняли.Так,что зря вы его в чс :!:
Так це він мене заблокував,а не я його.У мене десь із сотні японців це перший випадок,тільки китайці попадались,але чесно кажучи міг чекати таких проблем з якістю від мегабас чи зіпбейтс,але ніяк не від шакалів.
ulterior_wolf
Благодарил: 61 раз

Сообщение ulterior_wolf »

zhakson писал(а):...але чесно кажучи міг чекати таких проблем з якістю від мегабас чи зіпбейтс,але ніяк не від шакалів.
Якраз від шакалів і треба було чекати в першу чергу: кілька років тому в "рибраю" їхні воби коштували копійки, я тоді сам повівся і взяв дві мінохи (colt і siera) - так от, на них фурнітура ржавіла мало не на очах. Маю підозру (не підтверджену) тоді такі ціни були пов'язані з походженням цієї продукції під брендом "Jackall". І, до-речі, модель Mikey Slim теж входила в той перелік привабливо-дешевих.
Би2
Благодарил: 335 раз

Сообщение Би2 »

Давно подонки не появлялись. ...
Встречайте
http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/me ... le&u=35076" onclick="window.open(this.href);return false;
Соловьев андрей владимирович
0996394127
Получил оплату и пропал
Metiz
Благодарил: 269 раз

Сообщение Metiz »

Би2 писал(а):Давно подонки не появлялись. ...
Да вроде как не похож (http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/se ... 6&sr=posts)
Пишет посты, помимо "барахла", задает вопросы, интересуется...
Может форс-мажор или проблемы какие.
Би2

Сообщение Би2 »

Metiz писал(а):
Да вроде как не похож (http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/se ... 6&sr=posts)
Пишет посты, помимо "барахла", задает вопросы, интересуется...
Может форс-мажор или проблемы какие.
Сомневаюсь.
После получения денег отписался http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/vi ... 37#p907537" onclick="window.open(this.href);return false;
И телефон выключил.
Раньше он был Jakson2012 и фотки фейса разные
Валерий 74
Благодарил: 122 раз

Сообщение Валерий 74 »

Встречайте
http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/me ... le&u=35076" onclick="window.open(this.href);return false;
Соловьев андрей владимирович
0996394127
Получил оплату и пропал
И сколько закинули на карту?
Riptor
Благодарил: 42 раз

Сообщение Riptor »

FMM писал(а):Будьте обережні надсилаючи цьому індивіду свій товар...
Замовив дощовик не заберав на протязі годував завтра завтра...я попав на доставку в обидва боки...
Ось дані мудака:
Демиденко Валерій Олексійович
с. Дударків
0964923805.
:)
У меня таких мудаков целый список за годы работы, даже с Ибиса есть уродец :)
Второй раз таким оленям уже ни при каких условиях не отправляю, и стараюсь избегать с ними общения - нервы дороже.
А есть еще ублюдки, которые завтраками кормят, мол в командировке, приеду - заберу. Думаешь, что нормальный человек, а нет - еще и на доп.хранение попадаешь.
Хорошо одно - нормальных гораздо больше :)
Би2

Сообщение Би2 »

Riptor писал(а):
Замовив дощовик не заберав на протязі годував завтра завтра...я попав на доставку в обидва боки...
Ось дані мудака:
с. Дударків
0964923805.
Второй раз таким оленям уже ни при каких условиях не отправляю, и стараюсь избегать с ними общения - нервы дороже.
А есть еще ублюдки, которые завтраками кормят, мол в командировке, приеду - заберу. Думаешь, что нормальный человек, а нет - еще и на доп.хранение попадаешь.
А можно сделать отдельный список фамилий, ников и номеров телефонов и повесить(прикрепить) его в голове темы, типа как голосовалку.
Народ будет благодарен!
пух77
Благодарил: 29 раз

Сообщение пух77 »

BLACKBOX – ЧЕРНЫЙ СПИСОК ПОКУПАТЕЛЕЙ.
САМАЯ БОЛЬШАЯ БАЗА НЕДОБРОСОВЕСТНЫХ КЛИЕНТОВ УКРАИНЫ
НАМ ДОВЕРЯЮТ БОЛЕЕ 2100 МАГАЗИНОВ. В БАЗЕ БОЛЕЕ 53000! КЛИЕНТОВ
Би2

Сообщение Би2 »

пух77 писал(а):BLACKBOX – ЧЕРНЫЙ СПИСОК ПОКУПАТЕЛЕЙ.
САМАЯ БОЛЬШАЯ БАЗА НЕДОБРОСОВЕСТНЫХ КЛИЕНТОВ УКРАИНЫ
НАМ ДОВЕРЯЮТ БОЛЕЕ 2100 МАГАЗИНОВ. В БАЗЕ БОЛЕЕ 53000! КЛИЕНТОВ
там только те, кто не забрал посылку
Riptor
Благодарил: 42 раз

Сообщение Riptor »

Би2 писал(а):
Riptor писал(а):
Ось дані мудака:
с. Дударків
0964923805.
А можно сделать отдельный список фамилий, ников и номеров телефонов и повесить(прикрепить) его в голове темы, типа как голосовалку.
Народ будет благодарен!
Та вроде как по закону нельзя разглашать личные данные, это только на всяких псевдопатриотичных сайтах такое катит..Поэтому у каждого свой черный список.
Би2

Сообщение Би2 »

Riptor писал(а): Та вроде как по закону нельзя разглашать личные данные, это только на всяких псевдопатриотичных сайтах такое катит..Поэтому у каждого свой черный список.
там нет личных данных.
Ник
Фамилия
Номер телефона, который на момент ситуации уже отключен...
ulterior_wolf
Благодарил: 61 раз

Сообщение ulterior_wolf »

Не впевнений, що нижчезазначена істота зареєстрована на харспіні, але думаю все ж корисно буде попередити форумчан про небезпеку контактів з ним.
Житель міста Хмільник Вінницької області Войціцький Олександр Васильович (тел. 0987003756). Зателефонувало мені це безхребетне і вмовило відправити йому воб накладеним платежем. В результаті відмовилося від отримання, відмазка: "це не оригінальний Zipbaits, бо в Zipbaits нема таких кольорів". Я його переконувати змісту не бачу, хоча очевидно, що на сайті Zipbaits нема і меншої частини кольорів, які насправді ця контора навипускала. Але ж перед замовленням то з прізвищем Войціцький прекрасно бачило фото воблера з різних боків і в єдиній телефонній розмові (вже після відмови отримувати) дало слово компенсувати мої витрати і оплатити відправленя в обидва боки. Як і передбачалося - то слово нічого не вартує, більше того - на подальші спроби дозвонитися абонент відразу відключався і нарешті взагалі вніс мій номер в список небажаних, з інших номерів теж скидає. Герой заліг на дно :mol:... хоча, мабуть це саме і є належне йому місце.
P.S. Всім порядним колегам з міста Хмільник, які знають цього бабоподібного сцикуна буду вдячний за будь-яку додаткову інформацію про нього в ЛС.
Pavel1411

Сообщение Pavel1411 »

Заказал и оплатил у данного продавца Magsquad128 и 115. Отправил быстро, но получил я совсем не то, что заказывал( получил zip baits trick shad 70). На вопрос почему так произошло продавец ответил, что перепутал отправление и пообещал всё исправить. Прошло 2 дня в Вайбере он не отвечает, телефон выключен. Если честно, не готов покупать один ЗИП бейтовский Шед по цене 2-х магсквадов. На данный момент не могу рекомендовать данного продавца. Если свою ошибку он исправит, обязательно отпишусь. С УВ.
Pavel1411

Сообщение Pavel1411 »

viewtopic.php?f=60&t=82558" onclick="window.open(this.href);return false; Ссылка на продавца. Андрей.
Ответить

Вернуться в «Отзывы»