Катушки для твичинга (безинерционные)

Обсуждение спиннинговых снастей - обзоры катушек, удилищ, шнуров - отзывы и советы.
Ответить

Лучшая катушка для твичинга

Ryobi Excia MX3000
124
49%
Abu Garcia ORRA SX30
6
2%
Shimano Exage FD
1
0%
Shimano Biomaster SW
5
2%
Shimano Twin Power SW
3
1%
Shimano Twin Power SW 15
10
4%
Daiwa Saltiga Game
0
Голосов нет
Banax Si
2
1%
Daiwa Certate 10
4
2%
Daiwa Certate 13
5
2%
Daiwa Certate 16
5
2%
Daiwa Certate Hyper Custom
9
4%
SPRO RedArc FD
7
3%
Shimano Stella 14
4
2%
Shimano Stella 10
4
2%
Salmo Elite X-Twitch
1
0%
Shimano Twin Power 4000HG '15
6
2%
Shimano Twin Power 4000XG '15
1
0%
Shimano Biomaster c3000HG '11
0
Голосов нет
Shimano Biomaster 4000HG '11
0
Голосов нет
Shimano Biomaster 3000S FB
1
0%
Shimano Biomaster 4000 FB
3
1%
Shimano Twin Power c3000HG '11
7
3%
Shimano Twin Power 4000 '11
8
3%
Shimano Twin Power 4000XG '11
3
1%
Daiwa TD-SOL
8
3%
Daiwa Revros
3
1%
Daiwa Freams KIX
3
1%
Daiwa Exceler
4
2%
Shimano 15 Twin Power 3000HGM
12
5%
Daiwa Prorex
1
0%
Daiwa Prorex XR
1
0%
Shimano 15 Twin Power 4000PG
3
1%
Daiwa Emeraldes Colossal 2506 RH
1
0%

Всего голосов: 255

Dohtur

Сообщение Dohtur »

robroy писал(а):Спец. жирным выделил последнюю фразу.

Вам краще мене знати,що на хліві написано,але там дрова лежать !!! :D Я Вас не вмовляю,просто порадив ... Якщо Вам так сильно хочеться,то ця катушка точно довго проживе,на мою думку,якщо будете використовувати її в парі зі своїм "прототипом",на котрого піймали жерешка (бачив на "Доміку") ... :wink: :wink: :wink: Супер-катушка,супер-спіннінг,але не для цього це все ... Япони навіть в "ютьюбі" відео такого не показують,де твічать схожі воблери безінерками ... Навіть торгашам соромно такими рекламаціями "ошукувати" покупців ... Так покупці самі себе ошукують самонавіюванням !!!
Dohtur

Сообщение Dohtur »

robroy писал(а): Для этой катухи это фигня, три сезона без проблем поработает, к этому времени созрею до мульта)

Не фігня,а ПИЗ...ЦЬ !!! :evil:
robroy

Сообщение robroy »

Dohtur писал(а):
robroy писал(а): Для этой катухи это фигня, три сезона без проблем поработает, к этому времени созрею до мульта)

Не фігня,а ПИЗ...ЦЬ !!! :evil:

Не не соглашусь) У меня два сезона Стелла C3000 проработала в этом режиме и если бы не утопил, то еще и этот сезон отпахала! А дайва еще крепче!!
Dohtur

Сообщение Dohtur »

robroy писал(а): Не не соглашусь) У меня два сезона Стелла C3000 проработала в этом режиме и если бы не утопил, то еще и этот сезон отпахала! А дайва еще крепче!!
Дай Бог нашому теляті вовка зісти ! :roll:
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Dohtur
Тарас, та ніфіга їй не станеться, у мене Екзіст від кризи працює і все бачив і все ще живий.
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ГЕННАДІЙ писал(а):Dohtur
Тарас, та ніфіга їй не станеться, у мене Екзіст від кризи працює і все бачив і все ще живий.

Ти маєш на увазі,що ручка ще крутиться ?! :D
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ИНЕ писал(а):
Rensi писал(а):тема, собственно, родилась из-за поиска верного решения- выбор катушки для твича более 10 грамм.
то, что мульт в эт варинате более предпочителен спору нет, но будем искать альтернативу в надежном мясе :wink:

Косвенный признак пригодной катушки-если она(катушка) весит меньше 1/2 красного кирпича,то с вероятностью 99% не подходит. :lol: :lol: :lol:

Ось дуже вірне умозаключення .... :D :D :D
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Тарас, складається таке враження, що ти на твічі важких мінох і на важких джигах вже "зуби з"ів" :wink: . Слободянюк Артем Екзістом R_кою років п"ять рибачить , і на Дніпрі також, і ручка у неї далі крутиться.
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ГЕННАДІЙ писал(а):Тарас, складається таке враження, що ти на твічі важких мінох і на важких джигах вже "зуби з"ів" :wink: . Слободянюк Артем Екзістом R_кою років п"ять рибачить , і на Дніпрі також, і ручка у неї далі крутиться.
Гена,будь-яке враження має право на життя ... :wink: Але це все лірика і видавання бажаного за дійсне ... Мені було достатньо того,що в минулому році,після твоєї Daiwa Certate Hyper Custom 2500R,я купив таку ж саму ... Так ось,після десяти рибалок саме Рудрами і їм подібними,почалося "характерный дайвовский рокот" :D ,і інші симптоми,котрі мені почали ДУЖЕ не подобатися ... Слава Богу,знайшовся добрий чоловік,котрий її купив і тішиться .... А R-ка це,чи ні,ні на що не впливає ... І це все при тому,що я твічу доволі таки шанобливо,і до свого спорядження ставлюся бережно !!!
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Ищущий да обрящет...Ти хотів почути рокіт і ти його зумів почути. Я ні в сертаті, ні в екзісті рокоту не чую. В страдіку американському підшипники зашуркотіли після першої рибалки, але це не заважає їй працювати - така вже шимана, надійні котушки в ній закінчились на FA серії. І R_ка впливає бвгвто на що...
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ГЕННАДІЙ писал(а):І R_ка впливає бвгвто на що...

Розкажи,будь-ласка,на що саме з механізму самої безінерційноі катушки впливає індекс R ? :roll:
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Dohtur писал(а):Розкажи,будь-ласка,на що саме з механізму самої безінерційноі катушки впливає індекс R ?

Не хочу :wink:
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ГЕННАДІЙ писал(а):
Dohtur писал(а):Розкажи,будь-ласка,на що саме з механізму самої безінерційноі катушки впливає індекс R ?

Не хочу :wink:
Та правду скажи:"НЕ ЗНАЮ !!!" ... :D
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Тарас, та щоб тебе загрузити технічними термінами варто просто трохи погуглити, але я НЕ ХОЧУ і я вже це тобі колись говорив . Навчишся запитувати, а не випитувати, тоді можливо... :)
Dohtur

Сообщение Dohtur »

ГЕННАДІЙ писал(а):Тарас, та щоб тебе загрузити технічними термінами варто просто трохи погуглити ...
"Гуглити" ми всі вміємо,а ось,щоби розбиратися і мислити ПРАВИЛЬНО .... :evil:
Ответить

Вернуться в «Рыболовные снасти»