Катушки для твичинга (безинерционные)
витамин писал(а):ГЕННАДІЙ писал(а):Ищущий да обрящет...Ти хотів почути рокіт і ти його зумів почути.
Чем дороже катушка, тем острее слух у её обладателя.
А звідки у Вас такі знання ? Як на мене,коли ти хочеш мати в процесі експлуатації САМЕ ТЕ,А НЕ ІНАКШЕ,і,відповідно,платиш за це,то так і має бути ... А ні,то розумієш з часом (після декількох невдалих спроб),що це нереально !!! І не потрібно думок і догадків тих "спеців",котрі два-три рази поїхали на виставку,чи в магазині покрутили ту чи іншу,в даному випадку,катушку,в Google віднайшли і прочитали,почули від невідомо кого і починають РОЗКАЗУВАТИ ...
А просто для рибалки підійде будь-яка снасть,ось тільки різниця є для користувача нею ...
- 1стас1
- Благодарил: 91 раз
Dohtur писал(а):А просто для рибалки підійде будь-яка снасть,ось тільки різниця є для користувача нею ...
Тарас, ну если для человека нет разницы, значит ему не важно то что для тебя важно! есть люди не берут PRADO так как он мягковатый, а предпочитают грубую подвеску типа CX, а кто то вполне доволен уазиком так как он дешовый и ездит где попало, а как он ездит это уже не важно! И с такими пользователями будут у тебя постоянно появляться разногласия так как вы в вещах ищите разное!
1стас1 писал(а):И с такими пользователями будут у тебя постоянно появляться разногласия так как вы в вещах ищите разное!
Та ні,Стас,НІЯКИХ протиріч в мене на рахунок спорядження бути не може,в принципі,оскільки я НІКОЛИ НІКОМУ не намагаюся щось довести,а лише своє сприйняття,бачення і відношення кажу,а іншим вирішувати сприймати його чи ні .... Просто є така категорія людей,яка,читаючи це,сприймає так:якщо він говорить не так,як я думаю і поступаю,то він проти мене,а це невірно і починають дискотувати ні про що ... Або лише це все списують на "понти" ... І іншого ніхто не шукає і не очікує ...
- 1стас1
- Благодарил: 91 раз
Тарас, ну позволь мне с тобой не согласится! Ты ненавязчиво всем доказываешь о превосходстве комфортных снастей над обычными! лично у меня к тебе и к твоему избирательному отношению к вещам претензий нет)) но у меня получается так что говорю что дорогие снасти не обязательно покупать, но как прилипнет где-то что то к руке возьму и куплю)))
1стас1 писал(а):Ты ненавязчиво всем доказываешь о превосходстве комфортных снастей над обычными!
Ти правий,Стас ! Тому,прошу вибачення і повинен визнати,що Екзіст не краще Фрімс, Стелла не краща Наскі, а Фінеза Прототип,-це завуальована копія Боско !
P.S. Стас,ось сам подумай,навіщо мені щось комусь доводити ?! Я також думаю,що не варто. )))
1стас1 писал(а):не шаришь!![]()
![]()
І не кажи !
Але,на позаминулому тижні виправився і придбав собі Bellezza Prototype ... І палочка так сподобалася,так сподобалася (на першій рибалці головень 3 кг і жерех близько п'яти ),що не втримався,і спеціально "під неї" вчора приїхали дві катушечки,одна Сефія магнієва і "тисячна" Соаре ...