воблеры Megabass
- Maestro 8
- Благодарил: 73 раз
воблеры Megabass
Есть у меня такой воблер 1/2 Jr, с лёгким постукиванием. По какой погоде он, и в какую пору года его юзать, пробовал пробовал, так и не разловил, с виду такой как игрушка колекционная)
- Evg.l
- Благодарил: 237 раз
воблеры Megabass
Был такой только SP версия лопатка треснула у основания...zhakson писал(а):Останнім часом задивляюсь на Megabass Oneten Magnum 130f,але непокоїть велика кількість відгуків про постійні безпричинні поломки лопаток у вантенів,і процент поломок у деяких користувачів доходить до абсурду.Чи є у когось досвід ловлі приманками цієї серії,чи справді все так погано?
Думал что я его ударил о корягу или камыш, теперь уже и не знаю...
-
Der школа
- Благодарил: 276 раз
воблеры Megabass
На наступний сезон хочу трохи розширити арсенал попперів. В цьому сезоні добре клював окунь на них. Багаторічним фаворитом у мене є 3д поппер від юзурі.
Візуально дуже подобається MEGABASS POP MAX. Прошу відізватись власників та поділитись враженнями від даної приманки. Є відгуки в яких пишуть що він не любить різких ривків, мовляв краще булькає саме на несильних потяжках та бажано робити паузи. Дякую.
Візуально дуже подобається MEGABASS POP MAX. Прошу відізватись власників та поділитись враженнями від даної приманки. Є відгуки в яких пишуть що він не любить різких ривків, мовляв краще булькає саме на несильних потяжках та бажано робити паузи. Дякую.
- zhakson
- Благодарил: 6 раз
воблеры Megabass
Доволi складний в освоеннi попер,важкувато приноровитись,особливо з жорсткими вудлищами,в першу чергу через те,що розроблявся для ловлi на флюрокарбон.Можливо на сопливих палках ситуацiя iнша.У мене найкраще працював при рiзких,але дуже коротких не то ударах,не то полупотяжках,так i не поясниш.Якщо занадто сильно або занадто амплiтудно дьоргати-вилiтае з води,iнодi перхльостуется за поводок.Der школа писал(а):На наступний сезон хочу трохи розширити арсенал попперів. В цьому сезоні добре клював окунь на них. Багаторічним фаворитом у мене є 3д поппер від юзурі.
- Вован.
- Благодарил: 554 раз
воблеры Megabass
Поп макс один из лучших попперов,но вести его надо вокерной проводкой,ладошечный окунь даже не пропускает,напару с волкером гигант дог косят рыбу,в дополнение к ним фх9 и латес и уже в принципе достаточно для ловли на меляках щуки
воблеры Megabass
Товарищи рыболовы, владельцы Megabass Vision OneTen Silent Riser 110F, поделитесь информацией. Интересует проводка и максимальное заглубление. По заглублению на разных источниках разная инфа.
- Zerger
- Site Admin
- Благодарил: 5152 раз
воблеры Megabass
Вопрос к знатокам воблеров Megabass - сейчас появилась модель воблера под названием Megabass GH95. Внешне очень напоминает старый-добрый Megabass Vision 95, но тяжелее - весит 11 грамм. Оба воблера заявлены, как суспендеры. Оба имеют одинаковую длину. Чем они отличаются по игре?